Aloitan blogitekstini hyvällä uutisella. Olen saanut työpaikan Pyhäjärven kaupungista, jossa aloitan varhaiskasvatuksen toimistosihteerinä. Työni kestää vuoden 2022 loppuun asti.

Kirjoitan hieman kuluneesta keväästä ja kesästä.

Kesäkuussa pääsin osallistumaan tämän valtuustokauden kunnanvaltuuston kokoukseen äänivaltaisena tämän kauden ensimmäisen kerran. Pidin muutamia puheenvuoroja kokouksessa, pääsi puheoikeutta käyttämään.

Kesäkuussa osallistuin Keskustan puoluekokoukseen Lappeenrannassa. Kyseessä oli itselleni 6. puoluekokous, johon osallistuin. Pääsin kantamaan Keskustan Kärsämäen kuntayhdistyksen lippua lippumarssilla. Edellisen kerran kannoin samaa lippua Sotkamon puoluekokouksessa vuonna 2018.

Puoluekokouksen henkilövalinnoista muutama maininta. Samat henkilöt jatkavat puoluejohdossa, vaikka puolueen kannatus on mikä on. Henkilökohtaisena huomiona maininta, että Lappeenrannan puoluekokous oli ensimmäinen, jossa en päässyt äänestään Katri Kulmunia puoluejohtoon.

Sitten tulevasta syksystä ja loppuvuodesta.

Syyskuussa pidetään Pohjois-Pohjanmaan Keskustan jäsenvaalit, jossa äänestetään ehdokkaat vuoden 2023 eduskuntavaaleihin. Äänioikeutettuja ovat Keskustan jäsenmaksunsa maksaneet jäsenet. Äänestäjän on äänestettävä kolmea eri ehdokasta.

Seurakuntavaalit pidetään marraskuussa. Olen ehdolla seurakuntavaaleissa Keskustan kokoamalla listalla. Koen, että osaamisestani on ja on ollut hyötyä Kärsämäen seurakunnalle. Kulunut kirkkovaltuustokausi on sen todistanut. Lähden vaaleihin teemalla vahvan tai vahvemman luottamushenkilöaseman puolesta. Käytännössä se tarkoittaa, että luottamushenkilö osaa käyttää asemaansa seurakunnan luottamushenkilönä.