Kiitokset kaikille Keskustaa ja minua äänestäjille kuntavaaleissa! Pääsin läpi 22 äänellä. Mukava sattuma, että äänimääräni on sama kuin ehdokasnumeroni. Toinen sattuma on, että äänitulokseni on kaksinkertainen seurakuntavaalien 2014 tulokseeni, jolloin sain 11 ääntä. Toki kuntavaalit ja seurakuntavaalit eivät ole suoraan verrattavissa, sillä seurakunnan jäseniä on vähemmän kuin Kärsämäen kunnan jäseniä ja äänestysprosenteilla on eroja.

Keskustan läpimenneet ehdokkaat: Markku Koski, Pekka Anttila, Ilkka Saari, Mika Autio, Timo Littow, Esko Ristinen, Marjatta Seppä, Anne Ruha, Pauli Ojalehto, Tapio Myllymäki, Antti Tiikkainen ja Väinö Parkkila.

Markku Koski ja Pekka Anttila ovat ennen olleet Kärsämäen kunnanvaltuustossa, joten he tekevät paluuta sinne. Heidät on merkitty uusiksi, vaikka tarkemmin ovat palaamassa Kärsämäen kunnanvaltuustoon. Minä ja Timo Littow olemme uusia kunnanvaltuutettuja, joilla ei ole aikaisempaa kunnanvaltuuston kokemusta. Ilkka Saari, Mika Autio, Esko Ristinen, Marjatta Seppä, Anne Ruha, Pauli Ojalehto ja Väinö Parkkila ovat jatkavia kunnanvaltuutettuja. Antti Tiikkainen nousi varsinaiseksi valtuutetuksi varavaltuutetun paikalta.

Keskustan varavaltuutetuiksi tulivat Merja Öykkönen, Katariina Lohvansuu, Jouni Korkatti ja Elena Laitinen. Merja Öykkönen tipahti valtuutetusta varavaltuutetuksi, vaikka hänellä oli sama äänimäärä kuin Väinö Parkkilalla 18 ääntä. Katariina Lohvansuu jatkaa varavaltuutettuna ja uusina varavaltuutettuina tulivat Jouni Korkatti ja Elena Laitinen.

Lisätietoa saa YLE:n linkistä https://vaalit.yle.fi/tulospalvelu/kv2017/vaalipiiri/12/kunta/317 

Vielä kerran, kiitos kaikille Keskustaa ja minua äänestäjille!