Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston esityslistalla oli henkilövalintoja kirkkovaltuustokauden lopulle. Kirkkovaltuuston puheenjohtajaksi vuodeksi 2017-2018 valittiin jatkamaan Markku Koski. Kirkkovaltuuston varapuheenjohtajaksi vuodeksi 2017-2018 valittiin jatkamaan Martti Pietikäinen. 

Kirkkoneuvoston varapuheenjohtajaksi vuodeksi 2017-2018 valittiin jatkamaan Alpo Lehtola. Kirkkoneuvoston jäsenten kokoonpanoon vuodeksi 2017-2018 tuli muutos, kun Mirja Kyllönen oli ilmoittanut haluavansa jäädä pois. Hänen tilalleen valittiin kirkkovaltuutettu ja lapsi- ja nuorisotyön johtokunnan puheenjohtaja Tuomo Pesonen. Tuomo Pesonen ei ollut kokouksessa paikalla, mutta oli ilmoittanut olevansa käytettävissä kirkkoneuvostoon jos paikkoja tulee. Kirkkoneuvoston varajäsenten kokoonpanoon 2017-2018 tuli myös muutos. Martti Pietikäisen henkilökohtaiseksi varajäseneksi valittiin Pekka Anttila. Olin kysynyt Pekalta että olisiko hän käytettävissä, jos kirkkoneuvostosta vapautuisi paikka. Pekka Anttila antoi suostumuksensa. 

Muissa mahdollisissa asioissa ja ilmoitusasioissa kerrottiin ennakkotietoa tilinpäätöksesta, joka valmistuu helmikuun lopulla. Lisäksi kerrottiin nuorisotyönohjaajan sijaisesta ja keskusteluista Haapaveden seurakunnan kanssa yhteisestä diakonian virasta. Aloite on tullut Haapaveden seurakunnalta.