Vuoden ensimmäinen blogiteksti. Tammikuussa ei ollut kunnanvaltuuston kokousta. Minulla oli tiistai-iltana kunnanvaltuuston kokous, keskiviikkoaamuna tarkastuslautakunnan kokous ja keskiviikkoiltana kirkkovaltuuston kokous. Tarkastuslautakunta aloittaa arviointikertomuksen tekemisen. Kunnanvaltuuston kokouksessa pidin puheenvuoron pykälässä 9, jossa kyselin Kaiku-julkaisun jakelusta. Kunnansihteeri Tuukka Kuisma kertoi, että Kaiku-julkaisu jaetaan jatkossa postin välityksellä.

Olen pistänyt kirkkovaltuuston kokouksen esityslistan blogitekstini loppuun. Kokouksessa oli paikalla 10 kirkkovaltuutettua ja loput viisi kirkkovaltuutettua olivat ilmoittaneet, etteivät pääse kokoukseen. 

Kirkkovaltuuston kokouksen tärkein asia oli maallikojäsenten valinta Oulun hiippakunnan piispan vaalin. Kärsämäeltä valittiin kolme maallikkojäsentä: Alpo Lehtola, Teija Surakka ja Tapio Myllymäki eli minä. Arvostan sitä, että kirkkovaltuusto on valinnut minut maallikkojäseneksi Oulun hiippakunnan piispan vaaliin.

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Keväällä pidetään Keskustan Kärsämäen Paikallisyhdistyksen vuosikokous, jossa valitaan mm puoluekokousedustajat Sotkamon puoluekokoukseen. Toivottavasti pääsen äänivaltaiseksi puoluekokousedustajaksi.

Näillä sanoin, hyvää alkanutta vuotta 2018! 

WP_20180226_23_57_20_Pro.jpg